Header afbeelding Dit willen we even kwijt

Dit willen we even kwijt

Yasmin van Doorn

08 February 2019 | 1 min

Yasmin van Doorn


Stel je even voor

Ik ben Yasmin van Doorn en zit momenteel op het Landstede in Zwolle. Daar volg ik de opleiding Marketing en Communicatie niveau 4. Ik zit in mijn laatste jaar en volg mijn eindstage bij NUGTR.


Waarom heb je voor NUGTR gekozen als bedrijf

Toen ik een stage moest uitzoeken was er eigenlijk geen plek voor een marketing stagiaire. Toch heb ik de gok gewaagd en een mail gestuurd. Ik wou graag bij dit bedrijf omdat ze een klein bedrijf zijn maar toch veel bereik hebben. Ik wist dat ik hier veel kon leren en dat wou ik graag.


Wat ga je tijdens je stage allemaal doen bij on

Ik loop vijf dagen stage per week, drie dagen van 8:30 tot 17:30 en twee dagen van 8:30 tot 15:30. Ik ga een marktonderzoek uitvoeren om erachter te komen wat klanten precies weten van NUGTR en ACF Bentveld Automatisering.


Wat zijn je eigenschappen

Ik ben een vrij rustig persoon, tenzij ik ergens mega enthousiast over ben. Dan wil ik een stuiterbal en wil ik het idee graag uit voeren en het liefst zo snel morgen. Verder hou ik niet van opgeven en ben ik van mening dat als een project niet gehaald kan worden dit niet negatief is maar een waardevolle les, want fouten maken dat mag.


Zijn er ook dingen die je niet verwacht had bij ons, hoe iets werkt of hoe dingen gaan

Ik had niet verwacht dat je bij iedereen terecht kan met vragen. Ik dacht dat er maar een of twee personen zouden zijn bij wie ik terecht zou kunnen, maar iedereen heeft hier de basiskennis en daarnaast alle kennis waarin zij gespecialiseerd zijn. Dat vind ik echt tof.


Wat vindt je van de werksfeer bij ons

Deze vind ik echt super fijn! Er wordt tijdens het harde werken gelachen en grapjes gemaakt. Ook kan je bij iedereen terecht als je een vraag hebt en maken ze hier tijd voor.


Deel dit bericht