Header afbeelding MCM

MCM

Vraag van MCM Marknesse:

Machine Constructies Marknesse wil bepaalde bedrijfsprocessen automatiseren, om zo overzichtelijker en sneller te kunnen werken. Wij kregen de volgende uitdaging voorgeschoteld: ‘Kunnen jullie een app maken waarmee wij barcodes kunnen scannen, zodat wij weten waar onze producten in de fabriek liggen?’.


De aanpak:

Uiteraard kunnen wij dat! Geen uitdaging is ons te groot en dus zijn we vol enthousiasme aan de slag gegaan met het uitdenken van de beste oplossing. Wij hebben een app gebouwd die communiceert met een QR-codescanner. Het scannen van twee soorten QR-codes zorgen ervoor dat je weet op welke locatie een order zich bevind. De gescande gegevens worden door middel van een verbinding met de server gekoppeld aan het ERP-pakket.

Dit leverde het op:

De app levert MCM tal van voordelen op. Productiemedewerkers hoeven niet meer in de fabriek te zoeken naar een halffabricaat en/of eindproduct. Werkvoorbereiders en planners weten of de producten al gereed zijn en de expeditie kan gemakkelijk uitlezen wanneer alle producten klaar liggen voor transport. En vergeet niet, er wordt een hoop papier bespaard!


eigen app voor bedrijf MCM Marknesse
eigen app voor bedrijf MCM Marknesse