Header afbeelding SKN

SKN

De vraag van SKN:

Stichting Kinderopvang Noordoostpolder (SKN) is een kinderopvangorganisatie met een jarenlange ervaring in de kinderdagopvang. Bij SKN staat het welbevinden van het kind centraal waarbij vertrouwen, veiligheid en kwaliteit voorop wordt gesteld. Het logo bestaat uit drie vliegervormen (als symbool voor persoonlijke groei). Dit wil de stichting herkenbaar uitgebeeld hebben in het logo en de huisstijl. Het oude logo was iets gedateerd, maar de herkenbaarheid moest nog wel worden behouden.


De aanpak/oplossing:

De paarse en groene kleur zijn bewaard gebleven, maar we hebben wel voor frissere, fellere kleuren gekozen. De tekst is beter leesbaar en krachtiger gemaakt door gebruik te maken van een donker paarse kleur. In de vliegers zit een lijnenspel wat een speels karakter geeft aan de huisstijl. De huisstijl wordt gebruikt in media zoals visitekaartjes, briefpapier, een nieuwbrief, bedrijfskleding, pandreclame en op de website.


Dit leverde het op:

Een frisse, professionele en eigentijdse huisstijl waarin de herkenbaarheid gewaarborgd is en waarmee Stichting Kinderopvang Noordoostpolder (SKN) weer jaren vooruit kan.

Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt