Header afbeelding Zuyderzee lyceum

Zuyderzee lyceum

Vraag van Zuyderzee Lyceum:

Deze middelbare school in Emmeloord heeft ons gevraagd om op basis van de verscherpte koers en nieuwe naam, een eigentijdse huisstijl te ontwikkelen, lanceren en implementeren. 


De aanpak:

We hebben bij het ontwerp van het nieuwe logo rekening gehouden met de wens van het Zuyderzee Lyceum om de identiteit van de school beter terug te laten komen. Meer kleur, warmte en sprankeling. Ook de herkenbaarheid van een beeldmerk, het open karakter en de diversiteit van het aanbod en leerlingen met ieders eigen talent. Dit alles hebben wij terug laten komen in een verfrissend logo, die we door middel van een krachtige video hebben gelanceerd. 


Dit leverde het op:

Door de spectaculaire lancering intern en extern is het nieuwe logo direct gaan leven. De gefaseerde doorvoering van de nieuwe huisstijl zorgde ervoor dat iedereen er rustig aan kon wennen. Met de eenduidige doorvoering van de huisstijl in onder meer de website, pandreclames, bewegwijzering, advertenties, drukwerk en relatiegeschenken, staat er een krachtige identiteit die de doelgroepen aanspreekt. 

Mockup van de huisstijl van Zuyderzee lyceum
Leerlingen voor het schoolgebouw
Het logo van Zuyderzee lyceum
Schoolgebouw Zuyderzee lyceum
Laptop met de nieuwe website van Zuyderzee lyceum
Brochure Zuyderzee lyceum
Advertentie Zuyderzee lyceum
Banner Zuyderzee lyceum
Spullen met het Zuyderzee lyceum logo