Header afbeelding DIT HEBBEN WE IN HUIS

DIT HEBBEN WE IN HUIS

NUGTR verdiept zich in jouw vraagstuk en bedenkt slimme reclameoplossingen waarmee je verder kunt met je bedrijf of organisatie. We brengen merken, markten en doelgroepen in beweging en halen rendement uit je marketing- en communicatiebudget.

Websites

Het internet biedt talloze mogelijkheden om effectief te kunnen communiceren met je klant. En niet alleen om te communiceren, maar ook om je klant te activeren. Een doelgerichte website mag voor je organisatie niet meer ontbreken. Het begint altijd met een strategie. Wie is je doelgroep en waar ga je je website voor inzetten? Het is immers een tool om rendement te behalen.

Lees meer...

Apps

Oorspronkelijk is een 'app' in het leven geroepen om de functionaliteiten van een telefoon te vergroten. Functies die oorspronkelijk niet op een telefoon staan, zijn met een app wel mogelijk. Zo bestaat een app uit verschillende onderdelen. Het belangrijkste van een app is de code om een goede, snelle en nette app te hebben. Wij maken uiteenlopende apps, van een handscanner-app tot een app waarin je kan tekenen, er zijn nagenoeg geen limieten.

Lees meer...

Logo & huisstijl

Het logo is vaak het allereerste wat men van je bedrijf ziet. een passend logo is dus erg belangrijk, want het logo komt in al je uitingen terug. De huisstijl is het gezicht van je organisatie. Wat wil je uitstralen welke pijlers liggen hieraan ten grondslag en welke kernwaarden passen bij je? Voor we beginnen met ontwerp zoeken we verdieping in je organisatie zodat hetgeen we ontwerpen past bij de organisatie en aansluit bij jouw markten en doelgroepen.

Lees meer...

Gevelreclame

Het is belangrijk om overdag en ’s nachts maximaal zichtbaar te zijn. Of het nu gaat om een gevelreclame, bewegwijzering voor binnen of buiten, het hele plaatje moet compleet zijn voor een betrouwbare en een verpletterende indruk.

Lees meer...

Autoreclame

Voor het beletteren van bedrijfsauto’s, bedrijfsbussen en andere voertuigen draaien we ons hand niet om. Of het nu gaat om belettering of een gehele of gedeeltelijke wrap van je voertuig. Bij ons ben je in goede handen. Desgewenst maken we het helemaal af met het blinderen van de ruiten.

Lees meer...
Wil je meer weten over onze diensten?