Header afbeelding DIT HEBBEN WE IN HUIS

DIT HEBBEN WE IN HUIS

Een app laten bouwen

Wil je een app laten maken? Bij NUGTR hebben we eigen ontwikkelaars die de mooiste apps kunnen creëren. Laat je een app maken bij NUGTR, dan gaat de ontwikkeling altijd in overleg. Hierbij is maatwerk ons toverwoord. De oplossingen zijn immers eindeloos. 

" Een succesvolle app laten maken begint bij de juiste aanpak " 

Onze werkwijze om voor een app laten maken

  • We hebben eerst een volledig vrijblijvend gesprek. Hierin kan je je wensen en behoeften bespreken
  • Na het bespreken van je wensen en behoeften komen we met een gericht voorstel
  • Hierna komen we met een schets voor de functionaliteiten van de lay out
  • Wanneer alles akkoord is, gaan we de ontwerpfase in. Hoelang dit duurt, is afhankelijk van de wensen. We geven je uiteraard een indicatie mee. We hebben een eigen framework waardoor ontwikkelen een stuk sneller gaat dan anders.
  • Na de ontwerpfase gaan we de app uitgebreid testen.
  • Aanmelden Appstore en Google play. We melden de app aan bij Apple en Google zodat derden de app ook kunnen downloaden
  • Oplevering -> de app kan in gebruik worden genomen

Tegenwoordig gaat het ontwikkelen van een app veel sneller dan vroeger. Dit houdit in dat de kosten laag kunnen blijven. Een app hoeft per definitie bijvoorbeeld geen € 50.000 euro te kosten, maar afhankelijk van de functionaliteiten kan het nog steeds. Ter indicatie, we bouwen al apps vanaf € 750. Nogmaals, de mogelijkheden zijn hierin eindeloos!

Enkele voorbeelden van een app

Om je op weg te helpen, hebben we een aantal mogelijkheden uiteen gezet. Maar mocht je zelf een suggestie hebben, laat het dan vooral weten.

  • Planning systemen
  • Beheren van externe systemen
  • Informatieve apps + bewerken van deze informatie

 

Naast apps maakt NUGTR ook webapplicaties. Ook deze mogelijkheden zijn eindeloos.

Onderdelen van een app

Oorspronkelijk is een 'app' in het leven geroepen om de functionaliteiten van een telefoon te vergroten. Functies die oorspronkelijk niet op een telefoon staan, zijn met een app wel mogelijk.
Zo bestaat een app uit verschillende onderdelen. Het belangrijkste van een app is de code om een goede, snelle en nette app te hebben. Hiervoor heeft NUGTR een eigen framework ontwikkeld. Met dit framework staan de basisbenodigdheden al goed en kunnen we de app gemakkelijk uitbreiden terwijl de functionaltiteiten niet worden beperkt. Er zijn nagenoeg geen limieten. 

Een app van NUGTR?

" Ben je ook benieuwd hoeveel jouw idee gaat kosten? " 

Benieuwd naar wat de mogelijkheiden allemaal zijn voor het laten maken van een app? Informeer naar de vele en uitgebreide mogelijkheden. We gaan graag de uitdaging aan voor een mooi resultaat.

- Een vrijblijvend sparringsgesprek mag natuurlijk ook altijd -