Header afbeelding DIT HEBBEN WE IN HUIS

DIT HEBBEN WE IN HUIS

Hoeveel kost een website

Hoeveel kost een website is een vraag die we bij NUGTR vaak krijgen. Het antwoord is iets complexer dan 1 getal. Er zijn namelijk veel factoren van invloed op de totale prijs. We maken bij NUGTR vele websites. Naast de kosten voor een website is het natuurlijk ook belangrijk wat een website kan opleveren. Nieuwe klanten? Nieuw personeel ? Of wil je producten verkopen (Webshop)

Wij van NUGTR bieden onze klanten verschillende mogelijkheden aan. Speciaal voor zelfstandigen, starters, freelancers, MKB'ers en verenigingen hebben wij een uniek product ontwikkeld waar je voor een vast laag maandbedrag zonder eenmalige kosten al een website kan laten maken. 

Maar naast de wat kleinere projecten, bouwen en beheren we ook grotere projecten. Zo hebben we een website/webshop gebouwd waar je online je huis kunt ontwerpen waarbij je gelijk een kostenoverzicht krijgt. Uiteraard vallen dergelijke projecten niet binnen een vast laag maandbedrag. Ook hierin kunnen we heel diep gaan met bijvoorbeeld vindbaarheid of andere aanverwante koppelingen. Maar net als bij een maatpak hangt dit af van de wensen en behoeften. Hierbij kunnen de kosten variëren voor een projectprijs en een lager vast bedrag aan maandelijkse kosten. De kosten beginnen bij enkele duizenden euro's en kunnen fors oplopen wanneer er ook speciale koppelingen moeten worden gebouwd die kunnen communiceren met andere programma's. 

Nogmaals de vraag ''Hoeveel kost een website?'', dit hangt volledig af van wat de wensen en behoeften zijn. Ga vrijblijvend een gesprek met ons aan om meer duidelijkheid te krijgen voor jouw specifieke situatie. 

 Bekijk het portfolio van NUGTR voor alle referenties en verschillende klussen.

- Een gesprek over een nieuwe website of nieuw idee werkt verhelderend en opfrissend en is altijd vrijblijvend. -