Hoeveel kost een website

Hoeveel kost een website is een vraag die we bij NUGTR vaak krijgen. Het antwoord is iets complexer dan 1 getal. Er zijn namelijk veel factoren van invloed op de totale prijs. We maken bij NUGTR vele websites. Deze sites vallen in de prijscategorie van € 25,00 per maand tot enkele duizenden euro's. Uiteraard is bij deze laatste categorie veel extra maatwerk van toepassing. Voor € 25,00 per maand maken we al een goede, strakke, beheervriendelijke en zoekmachine vriendelijke website. Hierbij heb je zelf het beheer in handen en vul je alle pagina's. Maar uiteraard kunnen we ook je bestaande website overzetten.

Kom erachter of zo'n website ook voor jou werkt


Wat voor website krijg je bij NUGTR?

We hebben voor het MBK speciaal een module ontwikkeld waardoor we vaak voor een vast laag maandbedrag een website kunnen aanbieden. Ohja, er zijn geen verborgen kosten, eventueel alleen voor het beveiligingscertificaat SSL. Die raden we namelijk wel aan.

Voor een vast laag maandbedrag krijg je al:

  • Een website die standaard al goed vindbaar is
  • Een ontwerp die voldoet aan jouw wensen
  • Mobile responsive (speciaal formaat voor mobiel)
  • Gemakkelijk te beheren via het CMS (beheersysteem) van NUGTR
  • Na verloop van tijd gemakkelijk uit te breiden of aan te passen
  • We passen automatisch (beveiligings) updates toe voor een up-to-date systeem
  • Extra begeleiding voor 3 uur per jaar
  • Incl. domeinregistratie en (meerdere) e-mailadressen
  • Per jaar opzegbaar
  • Een partner de Polder die weet wie je doelgroep is

Onze referenties zijn goed gevuld met bedrijvendie voor een vast maandbedrag een website hebben. Bekijk het portfolio van NUGTR voor alle referenties en verschillende klussen.
Ook jouw bedrijf of idee kan meer verdienen met een nieuwe website die ECHT voor jou werkt in plaats van andersom.

Tot slot blijven onze programmeurs up-to-date in hun vakgebied en volgen onze seo consultants de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Google. De ontwerpers van NUGTR gaan graag een vrijblijvend gesprek met je aan en om alvast een idee te schetsen.

- Een gesprek over een nieuwe website of nieuw idee werkt verhelderend en opfrissend en is altijd vrijblijvend. -

Kosten website hosting

De kosten van hosting zit normaal gesproken tussen de € 100 en € 200 per jaar.. Het voordeel bij NUGTR is dat de kosten voor de hosting in het pakket zijn meegenomen. Je betaalt voor hosting dus niets extra bij NUGTR. 

Hoeveel kost een website voor professionals

Maar naast de wat kleinere projecten, bouwen en beheren we ook grotere projecten. Zo hebben we een website/webshop gebouwd waar je online je huis kunt ontwerpen waarbij je gelijk een kostenoverzicht krijgt. Uiteraard vallen dergelijke projecten niet binnen een vast laag maandbedrag. Ook hierin kunnen we heel diep gaan met bijvoorbeeld vindbaarheid of andere aanverwante koppelingen. Maar net als bij een maatpak hangt dit af van de wensen en behoeften. Hierbij kunnen de kosten variëren voor een projectprijs en een lager vast bedrag aan maandelijkse kosten. De kosten beginnen bij enkele duizenden euro's en kunnen fors oplopen wanneer er ook speciale koppelingen moeten worden gebouwd die kunnen communiceren met andere programma's. 

Nogmaals de vraag ''Hoeveel kost een website?'', dit hangt volledig af van wat de wensen en behoeften zijn. Ga vrijblijvend een gesprek met ons aan om meer duidelijkheid te krijgen voor jouw specifieke situatie.