Website zelf beheren

"Kan ik ook mijn website zelf onderhouden?"

Dit is een veel gehoorde vraag bij een eerste gesprek. En ja hoor, dat kan!

CMS - Content management Systeem

NUGTR uit Emmeloord heeft een eingen Content Management Systeem ontwikkeld. Dit CMS is voorzien van de nieuwste tools om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Geen gedoe met ingewikkelde codes of programmeertaal, gewoon eenvoudig in gebruik. Zo onderhoud je zelf gemakkelijk je eigen website.
Ons eigen CMS is vergelijkbaar met andere systemen als Wordpress. Echter biedt het ook een groot aantal voordelen waar onder:

  • Betere beveiliging
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Minder uitgebreid maar wel met behoud van alle functies

Deze 'open-source' systemen hebben allen echter één groot nadeel. Deze systemen moeten alle elementen kunnen aanpassen. Op deze manier wordt het voor een normale gebruiker al vrij ingewikkeld om de site te onderhouden.

Door te kiezen voor een CMS, een oplossing op maat, blijft de beheeromgeving inzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Zaken die niet vanuit het CMS te beheren zijn voor klantgerichte oplossingen, zijn door NUGTR alsnog gemakkelijk te realiseren.

Koppeling met interne bedrijfssytemen

Met het maken van technische koppelingen, heeft NUGTR veel ervaring. Zo is er bijvoorbeeld een koppeling mogelijk tussen het boekhoudprogramma of een registratiesysteem en de website. Een website bouwer kan je hier alles over vertellen.

Dit heeft als voordeel dat

  • Je niet op meerdere plaatsen zaken aan hoeft te passen
  • Geselecteerde bedrijfsdata kan bijvoorbeeld automatisch op de website worden getoond
  • Medewerkers kunnen vanuit één centraal punt inloggen op meerdere systemen
  • Automatische updates kunnen worden doorgevoerd
  • Er zijn minder handelingen nodig voor bijvoorbeeld voorraadbeheer of betalingsverkeer dit kan namelijk automatisch

Eern site laten maken en zelf beheren? NUGTR heeft al zo'n 600 websites gerealiseerd voor klanten uit de Noordoostpolder maar ook ver daar buiten. Mocht je meer informatie willen of samen met ons willen brainstormen, neem dan hieronder contact met Cees op. Cees helpt je graag verder.